Fönsterglas

Ikkunalasi

Ikkunalasitus voidaan tehdä monella eri tavalla riippuen pokan muodosta, asiakkaan tarpeista sekä vaatimuksista ikkunan ulkonäöstä ja tiiviydestä.

Kirkas lasi

Kirkas float lasi on ehdottomasti tavallisin ikkunoihin käytetty lasi, paksuus 3-4mm. Kuvioitua tai sävytettyä lasia löytyy suoraan varastosta. Liikkeestämme löydät mallit kaikista varastolaseista.

Lämpölasi

Jos vaadit lasiltasi parempaa lämmöneristystä valitse lämpölasi. Eristyslasia tehdään kahdesta tai kolmesta lasista joiden väliin laitetaan metallilista. Elementit koostuvat 3-6mm:n lasista, joko tavallisesta, värillisestä, karkaistusta tai laminoidusta lasista. Välilistaa on saatavana 6, 9, 12, 15, 18, 21 tai 24mm:n levyisenä. Leveys ja lasin paksuus valitaan ikkunapuitteen mukaan.

Jotta lämpölasin eristysominaisuudet olisivat mahdollisimman hyvät voidaan lasien väliin valmistuksessa laittaa argon kaasua sekä tehdä ulkolasi selektiivipinnalla.

Akryyli

Akryylia ja polykarbonaattia ts. muovia ei kovin usein käytetä ikkunoissa. Muovi sopii kuitenkin käytettäväksi paikoissa joissa esiintyy ulkoisia riskitekijöitä, sopii esim. leikkimökkiin, varastorakennuksiin sekä veneen laseiksi.

Ajankohtaista

Ottakaa yhteyttä!

Puh. 06 724 5077 lasi-huolto(a)lund.fi