Spjälgardin

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet toimivat näköesteenä tai pimentävänä kaihtimena.

Säleet tehdään makusi mukaan, perusvärit ovat luonnonvalkoinen ja maalarivalkoinen. Metallisia säleitä saa eri väreissä sekä puuimitaationa, puulaminaattisäleitä saa petsattuna tai lakattuna.

Verhoja löytyy eri malleja: ruutujen väliin, pintamalli, handy sekä no-hole. Erot ovat toteuksessa sekä kiinnitystavassa.

Pintamalli

Pintamalli nimensä mukaisesti, kiinnitetään ikkunan pintaan huoneen puolelle. Tämä malli sopii hyvin kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekkeen oviin.

Ruutujen väliin ja Handy

Malli joka kiinnitetään ruutujen väliin on tavallisin käytetty malli kun ikkunoissa on kaksi pokaa. Verho kiinnitetään lasien väliin ja säätötanko ja -narut tulevat huoneen puolelle.

Handy-malli on edellisestä kehitetty kaihdin joka toimii kuta kuinkin samalla tavalla. Ero on säätömekanismissa: säätötangon ja narujen tilalla on kaksi pyöreää säädintä jolla kaihdinta ohjataan.

No-hole

Uutuutena säleverhoissa on no-hole-malli. Nimensä mukaisesti kaihdin on tehty niin ettei siinä näy reikiä kaihtimen olleessa suljettu. Niinpä kaihdin on täysin pimentävä kuten rullaverho. Liikkeestämme löydät mallit erilaisista kaihtimista, ota yhteyttä tai tule käymään niin kerromme lisää.

Asennatko itse vai tarvitsetko apua?

Tulemme mittaamaan ja kiinnitämme verhot jos asiakas niin haluaa. Lisää tietoa klikkaamalla linkkiä.

» Huolto

Ajankohtaista

Ottakaa yhteyttä!

Puh. 06 724 5077 lasi-huolto(a)lund.fi