badrum_1

Badrum

Vi har flera lösningar att erbjuda för duschutrymmet i ditt badrum. Fasta duschväggar, skjutdörrar, gångjärnsdörrar eller duschskåp blir ett snyggt och praktiskt komplement till ditt badrum.

Måttagning och planering görs enklast i samråd med en av våra planerare. Tag kontakt per telefon eller e-mail om du vill veta mer om produkterna eller om du vill boka in ett möte.

Speglar i badrummet

Speglar i badrummet ger flera praktiska fördelar. Ljuset i badrummet är väldigt viktigt, en spegel i badrummet hjälper till att återspegla belysningen och ge ett bättre allmänljus. Oberoende om ditt badrum är stort eller litet kommer en spegel göra att rummet känns större och luftigare. Du kan dessutom designa din spegel helt enligt badrummets stil och din egen smak.

I vår butik har vi ett brett urval av ramar som ger din spegel en personlig prägel. Är du osäker på hur ramen passar i ditt badrum får du naturligtvis ta ramprover med dig hem. Möjlighet finns också att göra skräddarsydda speglar med t.ex. utrymme för värmeljus eller infälld LED-belysning, bara fantasin sätter gränser!

Ta kontakt med butikspersonalen eller besök oss så berättar vi gärna mera.

» Kontakt

badrum01