Sök på sidan

Glasservice

Glas-Service Lund erbjuder en rad olika tjänster både på besöksadressen Jakobsgatan 11 och ute på fältet. Vi har över 50 års erfarenhet inom kategorierna glasarbeten, solskydd och tavelinramningar och kan därmed erbjuda dig sakkunnig hjälp både när det gäller goda råd och utförande av servicearbete.

Hjälp med planeringen

I butiken kan du få hjälp med planeringarbetet inför dina kommande projekt. Vår kunniga butikspersonal introducerar dig till våra produkter så att ni tillsammans kan hitta det som är ändamålenligt för just dina behov. Vidare kan du tillsammans med en personlig planerare fastställa tidschema och utförande av projektet.

Måttagnings- och monteringstjänst

Är du själv osäker kring måttagning och monteringen för ditt fönster, inglasning eller solskydd? Parallellt med vårt breda produktsortiment erbjuder vi också måttagnings- , hemleverans- och monteringstjänst. För dessa tjänster debiteras kilometerersättning och timdebitering. Tjänsterna bokar du enklast in genom att kontakta oss via telefon eller komma in och diskutera med personalen i butiken.

Lasi leikattu omien mittojen mukaan - Skuret glas enligt egna mått
LUND_logo.png

Ta kontakt!

Glas-Service Lund

Jakobsgatan 11

68600 Jakobstad

tfn 06 7245077

glas-service(a)lund.fi

Besök oss!

Butiken är öppen

vardagar kl. 8-17
lördagar kl. 10-14
Juni-Augusti lördagsstängt

» Hitta oss på kartan!