Sök på sidan

Kiskojärjestelmiä ja rullakaltereita

Tarjoamme kiskoja ja kiskojärjestelmiä sekä yksinkertaisille kangasverhoille että raskaammille ratkaisuille. Myymme ja asennamme myös rullakaltereita eri muodoissa.

Kiskojärjestelmät

Yksinkertaisimmat 1-uraiset verhokiskot löytyvät heti varastosta. Niiden lisäksi on saatavilla noin kaksikymmentä kiskovaihtoehtoa kevyille verhoille. Julkisiin tiloihin voidaan käyttää yksi tai kaksiuraisia kiskoja, useimmiten käytetään kiskoa etulevyllä.
Kaikki kiskot voidaan sahata toivottuihin mittoihin. Kiskojen maksimipituus vaihtelee 6000-6500mm. Osa kiskoista voidaan myös taivuttaa. Tarjoamme myös räätälöityjä kiskoratkaisuja, esim. kiskojärjestelmiä antamaan huonejakoa sairaaloissa ja hoitohuoneissa.
Kiskojen vakioväri on valkoinen, joissakin tapauksissa myös saatavilla luonnonväriin anodisoitua alumiinia. Tarvittaessa kiskot voi myös saada tiettyyn RAL-väriin pulverimaalattuna.
Suuremmat ja raskaammat verhot tarvitsevat tavallisesti erikoiskiskot. Niihin kuuluvat C-kiskot suuremmilla rullaliukuilla, kiskot punosvedolla sekä motorisoidut verhokiskot. Kiskotyyppi määräytyy kankaan ja verhojärjestelmän käytön mukaan.
Meiltä löytyy osaavaa henkilökuntaa joka mielellään antaa ehdotuksia ja tarjoaa sopivaa järjestelmää.

Rullakalterit

Rullakalteri murtosuojaa tilat sulkemisen jälkeen. Kalterit ovat tavallisia esim. kassoilla, kaupoissa, kahviloissa sekä julkisten tilojen vastaanottotiskeillä. Kalterin säleet ovat vakiona luonnonväriin anodisoitua alumiinia, mutta saatavilla myös umpisäleenä, kalteri- tai perforoituna säleenä. Kaltereilla on myös murtoluokitus 1-4 riippuen kokonaisratkaisusta.
Kalterit saa joko veivikäyttöisenä tai motorisoituna, tavallisimmin motorisoituna. Riippuen käyttöpaikasta vaaditaan eri lisätoimintoja, nämä pitäisi tulla esille työmääräyksestä. Epävarmoissa tapauksissa meiltä voi kysyä neuvoja tarpeellisista turvatoiminnoista.

Verhokiskojärjestelmä ja sähkökiskot valaistukseen - Gardinskensystem och elskenor för armaturer
LUND_logo.png

Ota yhteyttä!

Lasi-Huolto Lund

Jaakonkatu 11

68600 Pietarsaari

puh. 06 7245077

lasi-huolto(a)lund.fi

Tule käymään!

Myymälä on auki

arkisin klo 8-17
lauantaisin klo 10-14
Kesäkuu-Elokuu lauantait suljettu

» Löydä meidät kartasta!