Sök på sidan

Ikkunalasi - Fönsterglas

Ikkunalasi

Ikkunalasitus voidaan tehdä monella eri tavalla riippuen pokan muodosta, asiakkaan tarpeista sekä vaatimuksista ikkunan ulkonäöstä ja tiiviydestä.

Kirkas lasi

Kirkas float lasi on ehdottomasti tavallisin ikkunoihin käytetty lasi, paksuus 3-4mm. Kuvioitua tai sävytettyä lasia löytyy suoraan varastosta. Liikkeestämme löydät mallit kaikista varastolaseista.

Lämpölasi

Jos vaadit lasiltasi parempaa lämmöneristystä valitse lämpölasi. Eristyslasia tehdään kahdesta tai kolmesta lasista joiden väliin laitetaan metallilista. Elementit koostuvat 3-6mm:n lasista, joko tavallisesta, värillisestä, karkaistusta tai laminoidusta lasista. Välilistaa on saatavana 6, 9, 12, 15, 18, 21 tai 24mm:n levyisenä. Leveys ja lasin paksuus valitaan ikkunapuitteen mukaan.

Jotta lämpölasin eristysominaisuudet olisivat mahdollisimman hyvät voidaan lasien väliin valmistuksessa laittaa argon kaasua sekä tehdä ulkolasi selektiivipinnalla.

Akryyli

Akryylia ja polykarbonaattia ts. muovia ei kovin usein käytetä ikkunoissa. Muovi sopii kuitenkin käytettäväksi paikoissa joissa esiintyy ulkoisia riskitekijöitä, sopii esim. leikkimökkiin, varastorakennuksiin sekä veneen laseiksi.

LUND_logo.png

Ota yhteyttä!

Lasi-Huolto Lund

Jaakonkatu 11

68600 Pietarsaari

puh. 06 7245077

lasi-huolto(a)lund.fi

Tule käymään!

Myymälä on auki

arkisin klo 8-17
lauantaisin klo 10-14
Kesäkuu-Elokuu lauantait suljettu

» Löydä meidät kartasta!