Sök på sidan

Lasikaide karkaistu ja laminoitu lasia - Glasräcke i härdat och laminerat glas

Lasitukset

Lasia käytetään kaikkialla modernissa arkkitehtuurissa. Lasi lisää esteettistä arvoa ja monet yhdistelty mahdollisuudet tuovat lisää varmuutta ja mukavuutta. Lasitus suurempana kokonaisuutena esim. julkisivu-, katto- tai lattialasituksessa on erilaisia vaatimuksia, alla lisää tietoa eri lasien erityis ominaisuuksista.

Energiaohjaus

Kiinteistöjen lämmityskustannuksissa säästetään käyttämällä tehokkaita auringonsuoja laseja. Näin säädellään sekä sisääntulevaa auringonvaloa ja lämpöä että kylmyyttä.

Palosuoja

Muutama vuosikymmen sitten palosuoja tarkoitti tiiviitä teräs- ja betoni rakenteita. Tänään jalostetut lasituotteet ovat muuttaneet lasin käyttömahdollisuuksia. Voidaan tehdä rakenteita jossa avaruus, valo ja näköyhteys yhdistyy paloturvallisuuteen. E30 luokan turvalasi ehkäiseen lämpösäteilyä ja vähentää tulen leviämistä ja sen aiheuttamia vahinkoja.

Melusuoja

Liikenteen melu on kasvava ympäristöongelma. Äänet kulkeutuvat pääasiassa lasipintojen ja huonosti tiivistettyjen rakenteiden läpi. On olemassa erikoislaseja jotka eristävät ääntä, näin saat tarpeesti päivänvaloa huoneeseen ja luot näköyhteyden huoneiden ja ihmisten välillä vaikka ympäristö olisi meluisa.

Turvalasit

Turvalasia voit huoletta käyttää sisustukseen myös vaatimissa paikoissa. Turvalasit ovat karkaistuja tai laminoituja tai niiden yhdistelmä. Niitä käytetään julkisivuissa, kattoina, lattioina, oviina, kaidelasina, suihkuseinänä, kylpyhuoneen tai keittiön sisustukseen ym.

Asia- ja henkilösuoja

On vain yksi materiaali joka on sekä läpinäkyvää sekä suojaa murrosta, ikivallasta ja ampumista, useinten ainakin yksi näistä ominaisuuksista on välttämätön. Kyseinen materiaali on suojalasi, nimittäin laminoitu, karkastu ja laminoitu tai lankalasi.

Muut erikoislasit

Muut erikoislasit joka saadaan joko suoraan varastostamme tai tilaamalla on esimerkiksi:

-Diamant; erittäin kirkas lasi paremmin väritoistolla. Saadaan myös karkaistuna.
-etsattu lasi, myös lamitoituna
-lamitoitu lasi värjätyllä laminaatilla
-lasi sähköä johtavalla pinnoitteella
-lasi joka pysäyttää röntgensäteilyä
-itsepuhdistuva lasi

LUND_logo.png

Ota yhteyttä!

Lasi-Huolto Lund

Jaakonkatu 11

68600 Pietarsaari

puh. 06 7245077

lasi-huolto(a)lund.fi

Tule käymään!

Myymälä on auki

arkisin klo 8-17
lauantaisin klo 10-14
Kesäkuu-Elokuu lauantait suljettu

» Löydä meidät kartasta!