Sök på sidan

Spjälgardiner - Sälekaihtimet

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet toimivat näköesteenä sekä aurinkosuojana.

Säleet tehdään makusi mukaan, perusväri on luonnonvalkoinen. Metallisia säleitä saa eri väreissä sekä puuimitaationa, puulaminaattisäleitä saa petsattuna tai lakattuna.

Verhoja löytyy eri malleja: ruutujen väliin, pintamalli, handy sekä no-hole. Erot ovat toteuksessa sekä kiinnitystavassa.

Pintamalli

Pintamalli nimensä mukaisesti, kiinnitetään ikkunan pintaan huoneen puolelle. Tämä malli sopii hyvin esim. kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekkeen oviin.

Ruutujen väliin ja Handy

Malli joka kiinnitetään ruutujen väliin on tavallisin käytetty malli kun ikkunoissa on kaksi pokaa. Verho kiinnitetään lasien väliin ja säätötanko ja -narut tulevat huoneen puolelle.

Handy-malli on edellisestä kehitetty kaihdin joka toimii kuta kuinkin samalla tavalla. Ero on säätömekanismissa: säätötangon ja narujen tilalla on kaksi pyöreää säädintä jolla kaihdinta ohjataan.

No-hole

Nimensä mukaisesti kaihdin on tehty niin ettei siinä näy reikiä kaihtimen olleessa suljettu. Niinpä kaihdin ei päästä yhtä paljon valoa läpi kuin perinteiset säleet. Liikkeestämme löydät mallit erilaisista kaihtimista, ota yhteyttä tai tule käymään niin kerromme lisää.

Asennatko itse vai tarvitsetko apua?

Tulemme mittaamaan ja kiinnitämme verhot jos asiakas niin haluaa. Lisää tietoa klikkaamalla linkkiä.

» Yhteystiedot
LUND_logo.png

Ota yhteyttä!

Lasi-Huolto Lund

Jaakonkatu 11

68600 Pietarsaari

puh. 06 7245077

lasi-huolto(a)lund.fi

Tule käymään!

Myymälä on auki

arkisin klo 8-17
lauantaisin klo 10-14
Kesäkuu-Elokuu lauantait suljettu

» Löydä meidät kartasta!