Sök på sidan

Myggbågar och -dörrar

Om sommaren är det önskvärt att kunna hålla dörrar och fönster öppna under de allra hetaste dagarna. Ovälkomna gäster i form av myggor och andra insekter är dock något man helst undviker.

Vi kan erbjuda enkla, hållbara och snygga lösningar till detta problem! Som återförsäljare av Solar Kaihdins myggbågar och insektdörrar kan vi snabbt komma fram till en lösning som passar för ditt hem.

Myggbågar

Myggbågarna tillverkas i målad metall, färger som bågarna kan fås i är vitt, beige, mörkgrått och brunt. Nätet i myggbågarna är alltid mörkgrått. Bågarna finns att fås i en handfull olika profiler beroende på ditt fönsters utformning. Modellen bestäms enklast genom instruktionsangivelser på solars hemsida eller genom att låna hem provbitar för de olika modellerna. Modellen kan även bestämmas utgående från fönstrets tillverkare.

Myggdörrar

Insektdörrar finns att fås i två olika utföranden: med gångjärn eller rullande i vertikalt led. Färger på karmarna finns att fås i vitt, brunt eller brons. Som namnet antyder fästs den ena modellen med gångjärn i befintlig dörrkarm. Den andra modellen består av en karm, i vilken myggnätet löper längs en skena i övre och nedre kant. Tyget samlas upp på en rulle längs ena långsidan, manövreringen påminner om en rullgardin. Modellen som rullas åt sidan kan monteras som ytmodell på karmens yta eller inne i karmen.

För mer information kring mätinstruktioner, priser, leveranstid och montering; tag kontakt via telefon eller e-mail, eller kom in och diskutera med personalen butiken. Vi kan också utföra måttagning, hemleverans och montering åt dig.

» Kontakt
LUND_logo.png

Ta kontakt!

Glas-Service Lund

Jakobsgatan 11

68600 Jakobstad

tfn 06 7245077

glas-service(a)lund.fi

Besök oss!

Butiken är öppen

vardagar kl. 8-17
lördagar kl. 10-14
Juni-Augusti lördagsstängt

» Hitta oss på kartan!